Itāļu zivs ar rīvmaizi

5 1
Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • Dažas zivs filejas
  • Nedaudz rīvmaizes( var pagatavot pašam, izsausinot baltmaizi cpeskrāsnī un izsmalcinot blenderī)
  • Olīveļļa
  • Ķiploķi
  • Izsmalcināti poēterseļi
  • Sāls, svaiģi malti pipari

Pagatavošana

30 min.
  1. Cepešpannu pārlej ar olīveļļu un uzkarstina cepeškrāsni lidz 200°C. Cepešpannā liek zivs fileju pārkaisa ar pipariem un sāli. Ķiplokus ļoti smalki izsmalcina un pievieno tos olīveļļai< veidojos putriņu. Ķiploku-eļļas putriņai pievieno rīvmaizi, pētersiļus, sāli un piparus. Ar šo massu pārklāj zivs filejas un cep cepeškrāsnī līdz zivs ir gatava. LAbu apetīti! :)

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni