Picas mikss

4 1

Sastāvdaļas

  • Picas pamatnei:
  • 2 gl. milti
  • 1 gl. piena
  • 1 tēj.k. sausā rauga
  • 3 ēd.k. olīveļļa
  • Margarīns vai sviests
  • 1 tēj.k. sāls
  • 3 tēj.k. cukurs
  • Pildījumam:
  • Itāļu salami
  • Krievijas siers
  • Tomāti
  • Garneles
  • Kečups
  • Sīpoli

Pagatavošana

120 min.
  1. Picas pamatne:
  2. Visu sajauc līdz sanāk viendabīga masa un raudzē, vēlams siltā vietā 1 stundu (ja ir maizes cepamā mašīna, tad ieliek iekšā visas sastāvdaļas un ļauj gatavoties parastajā maizes režīmā 1 stundu).
  3. Virsmu uz kuras gatavos, apber ar miltiem. Izrullē mīklu, ja nepieciešams var uzbērt miltus, lai nelīp klāt pie mīklas ruļļa.
  4. Ieslēdz cepeškrāsni uz 180 grādiem. Uz cepešpannas uzliek cepamo papīru.
  5. Lai mīkla nedaudz apcepjas, to uzliek uz cepešpannas, sadursta ar dakšiņu, lai mīkla elpo, un ieliek to cepeškrāsnī uz 5 min. apcepties.
  6. Pildījumam
  7. Sagriež salami šķēlītēs, bet tomātus, sīpolus, sieru sarīvē.
  8. Uz picas liek salami, tomātus, sīpolus, garneles, pa virsu kečupu un sieru.
  9. Picu cepj līdz siers ir izkusis un zeltaini brūns.
  10. Lai labi garšo!

Komentāri

Karīna 2015. gada 28. augusts 11:00
Cik daudz sviesta jāliek????

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni