Picas mikss

2011. gada 15. jūlijs
Foto: Laura Burgmane
Pagatavošana
120 min
1. Picas pamatne:
2. Visu sajauc līdz sanāk viendabīga masa un raudzē, vēlams siltā vietā 1 stundu (ja ir maizes cepamā mašīna, tad ieliek iekšā visas sastāvdaļas un ļauj gatavoties parastajā maizes režīmā 1 stundu).
3. Virsmu uz kuras gatavos, apber ar miltiem. Izrullē mīklu, ja nepieciešams var uzbērt miltus, lai nelīp klāt pie mīklas ruļļa.
4. Ieslēdz cepeškrāsni uz 180 grādiem. Uz cepešpannas uzliek cepamo papīru.
5. Lai mīkla nedaudz apcepjas, to uzliek uz cepešpannas, sadursta ar dakšiņu, lai mīkla elpo, un ieliek to cepeškrāsnī uz 5 min. apcepties.
6. Pildījumam
7. Sagriež salami šķēlītēs, bet tomātus, sīpolus, sieru sarīvē.
8. Uz picas liek salami, tomātus, sīpolus, garneles, pa virsu kečupu un sieru.
9. Picu cepj līdz siers ir izkusis un zeltaini brūns.
10. Lai labi garšo!
Uz augšu