Marcipāna koks

3 1

Sastāvdaļas

  • 125 g mandeļu
  • 3 - 5 rūgtās mandeles
  • 125 g pūdercukura
  • 2 ēd.k. citrona vai apelsīnu sulas
  • 1 - 2 piena šokolādes tāfelītes

Pagatavošana

30 min.
  1. Mandeles noplaucē ar karstu ūdeni un nosusina (kārtīgi).
  2. Kad tās kārtīgi atdzisušas, tās divas reizes samaļ kafijas dzirnaviņās.
  3. Pievieno izsijātu pūdercukuru un vēl 2 reizes samaļ.
  4. Pēc tam rūpīgi iestrādā sulu un izveido koka formā.
  5. Izkausē šokolādi un pārlej pāri marcipāna veidojumam.
  6. Lai labi garšo!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Deserti