Kabaču piedeva

5 1
Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 1 vidēji liels kabacis
  • 2 sīpoli
  • Sviests (cepšanai)
  • Vistas buljona kubiņš
  • Pāris ēd.k. krējums

Pagatavošana

20 min.
  1. Kabaci un sīpolus sagriež mazos kubiciņos. Cep sakarsētā sviestā (var arī ar eļļu, bet ar sviestu tomēr cita garša!).
  2. Pārkaisa mazliet sāli, lai ātrāk kabači atsulojas un saplok. Tikai nepārforsēt, jo buljons pats par sevi ir sāļš.
  3. Kārtīgi apcep. Pievieno pāris ēd.k. krējuma un piedrupina buljonu pēc garšas.
  4. Pasautē pāris minūtes un gatavs!
  5. * ļoti garšīgi uz rupjmaizes vai pie vārītiem kartupeļiem!
  6. Lai labi garšo!

Komentāri

Liene 2011. gada 14. jūlijs 10:58
Katram savs! :) Ja bail ēst buljonu var ko citu likt! :P

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni