Cepumu siera kūka ar avenēm

5 1
Cepumu siera kūka ar avenēm
Foto: Depositphotos.com

Sastāvdaļas

  • 400 g Selgas cepumu
  • 150 g sviesta
  • 2 Klasiskie Dzintara kausētie sieri
  • 2 olas
  • 300 g aveņu
  • 4 ēd. k. cukura
  • 1 glāze/s skābā krējuma
  • 1 paciņa vaniļas cukura
  • 1 citrona miza

Pagatavošana

45 min.
  1. Selgas cepumus samaļ kombainā, pievieno izkausētu sviestu, samaisa un ieklāj tortes formā, cep 200 grādos apmēram 10 min. Izņem laukā cepumu masu.
  2. Sagatavo siera masu - sajauc klasisko Dzintara kausēto sieru ar olām, cukuru, skābu krējumu, vaniļas cukuru un rīevētu citrona miziņu.
  3. Lej siera masu pāri cepumiem un cep vēl apmēram 15 -20 min.
  4. Atdzesē, gabaliņus griež uzmanīgi. Dekorē ar svaigām avenēm.

    Lai labi garšo!
    Atdzesē, gabaliņus griež uzmanīgi. Dekorē ar svaigām avenēm....
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Bea 2015. gada 12. aprīlis 14:01
Šī ļoti laba. Dzintara vietā ņemu mascorponi. Garda un viegli pagatavojama.
ieva 2011. gada 4. decembris 21:07
TUR VAJADZĪGS LAIKS LAI TO
UZTAISĪTU IEVA
Agnese 2011. gada 3. novembris 21:42
ļoti garšīga, es liku nedaudz vairāk cukura!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konditoreja un maize