Mana siera kūka

3 1

Sastāvdaļas

  • 1 /2 kg krējuma siers
  • 1 /2 kg Ricottas siers
  • 1.5 tase cukurs
  • 4 olas
  • 100 gr sviesta (sakults, atvēsināts)
  • 3 ēd. k. miltu
  • 3 ēd. k. kukurūzas ciete
  • 2.5 tēj. k. vaniļas
  • 2 tases skābais krējums

Pagatavošana

315 min.
  1. Uzkarsē cepeškrāsni.
  2. Lielā bļodā samaisa sierus kopā ar cukuru.
  3. Iesit olas, kārtīgi izmaisa. Pievieno sviestu, miltus, cieti un vaniļu. Kārtīgi maisa.
  4. Pievieno krējumu, kārtīgi izmaisa.
  5. Masu liek cepešpannā un cep krāsnī vienu stundu.
  6. Atstāj turpat uz divām stundām, lai lēnām dziest, neatverot krāsns durtiņas.
  7. Pēc tam vēl uz divām stundām liek ledusskapī.
  8. Lai labi garšo!

Komentāri

lolaa 2011. gada 23. decembris 19:25
Ir tads kaa maskarpones siers tass irr tass ;)
Basketboliste 2011. gada 16. decembris 20:29
Lāsma kā saprast krējuma siera jo tāda nemaz nav

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konditoreja un maize