Sākums > Receptes > Konditoreja un maize

Viegli pagatavojama ābolu platsmaize

2011. gada 10. jūlijs
Foto: LāsmaV
Pagatavošana
45 min
1. Ieklāj pannā sviestpapīru, uzber sagrieztus ābolus (cik daudz? Tik cik gribās, patīk un garšo!).
2. Olas ar sviestu maisa tik ilgi, kamēr sviests izšķīst (blenderī vai mikserī iet daudz ātrāk).
3. Pievieno miltus, kārtīgi sajauc un gatavo mīklu pārlej pāri āboliem.
4. Liec krāsnī un cep 200 grādos ~ 20-30 min. (Kā kurai krāsnij. Vārdu sakot, kamēr ir skaista zeltaina virsma!).
5. Ņem ārā un met riņķī. Novelc sviestpatīru un gatavs!
6. *lai glītāk izskatās, es pārsmērēju pāri krējumu sakultu ar cukuru, un pārkaisu ar kanēli vai šokolādes (kakao) pulveri!
7. Lai labi garšo!
Uz augšu