Viegli pagatavojama ābolu platsmaize

4 1

Sastāvdaļas

  • Āboli
  • 6 olas
  • 2 krūzes cukurs
  • 2 krūzes miltu
  • Sviestpapīrs

Pagatavošana

45 min.
  1. Ieklāj pannā sviestpapīru, uzber sagrieztus ābolus (cik daudz? Tik cik gribās, patīk un garšo!).
  2. Olas ar sviestu maisa tik ilgi, kamēr sviests izšķīst (blenderī vai mikserī iet daudz ātrāk).
  3. Pievieno miltus, kārtīgi sajauc un gatavo mīklu pārlej pāri āboliem.
  4. Liec krāsnī un cep 200 grādos ~ 20-30 min. (Kā kurai krāsnij. Vārdu sakot, kamēr ir skaista zeltaina virsma!).
  5. Ņem ārā un met riņķī. Novelc sviestpatīru un gatavs!
  6. *lai glītāk izskatās, es pārsmērēju pāri krējumu sakultu ar cukuru, un pārkaisu ar kanēli vai šokolādes (kakao) pulveri!
  7. Lai labi garšo!

Komentāri

AgneseV 2016. gada 11. jūnijs 14:45
Sviestu liku ~150gr.
Sanāca ļoti garšīgi, jau kuro reizi taisu pēc šīs receptes, nomainot ābolus pret zemenes-banāni/ ķirši utt..
Paldies!
Meiccaa! 2011. gada 25. oktobris 13:00
Var likt cepemo papiiru??
Teilore 2011. gada 26. augusts 16:58
cik daudz ir vajadzigs tas sviests?

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konditoreja un maize