Pildītās pankūkas ar gaļu

5 1

Sastāvdaļas

  • Piens
  • Olas
  • Milti
  • Maltā gaļa
  • Kukurūza
  • Tomāti savā sulā vai tomātu pasta
  • Sīpoli
  • Ķiploki
  • Sāls
  • Pipari
  • Eļļa cepšanai

Pagatavošana

40 min.
  1. Jāsāk ar parastu plāno pankūku cepšanu. Katram jau sava mīļākā recepte, bet es uz 700 g piena ņemu 2 olas, apmēram 15 ēd. k. miltu, šķipsna sāls un mazliet cukura. Sākumā samaisa olas ar pienu.
    Jāsāk ar parastu plāno pankūku cepšanu. Katram jau sava mīļā...
  2. Tad palēnām klāt birdina miltus un maisa līdz ir vajadzīgā konsistence.
    Tad palēnām klāt birdina miltus un maisa līdz ir vajadzīgā k...
  3. Tad mīklu uz pannas un viegli apcep.
    Tad mīklu uz pannas un viegli apcep.
  4. Kad pankūku blāķis sacepts, tad var ķerties pie sīpoliem un ķiplokiem, ko smalki sagriež.
    Kad pankūku blāķis sacepts, tad var ķerties pie sīpoliem un...
  5. Un uz sakarsētas pannas, lai viegli apbrūnē.
    Un uz sakarsētas pannas, lai viegli apbrūnē.
  6. Tam klāt gaļu (uz šo pankūku daudzumu bija 400 g gaļas), kad gaļa apcepusies, tad klāt tomātu pastu vai dažus tomātus savā sulā un lai viss gatavojas uz nelielas uguns.
    Tam klāt gaļu (uz šo pankūku daudzumu bija 400 g gaļas), kad...
  7. Pēc 15 min pildījums ir gatavs un to var ņemt nost no plīts un pievienot kukurūzu.
    Pēc 15 min pildījums ir gatavs un to var ņemt nost no plīts...
  8. Pildījumu liek pankūkas vidū, apmēram divas ēd. k., bet tas atkarīgs no pankūkas lieluma.
    Pildījumu liek pankūkas vidū, apmēram divas ēd. k., bet tas...
  9. Un pankūku var aizlocīt, es gan smuki nemāku, bet nu kaut kā tā.
    Un pankūku var aizlocīt, es gan smuki nemāku, bet nu kaut kā...
  10. Pirms pasniegšanas der vēl mazliet apcept.
    Pirms pasniegšanas der vēl mazliet apcept.
  11. Pasniedz ar krējumu, riktīga ņamma. Der pieraudzīt, lai pildījums sanāk sulīgs, bet arī nedrīkst būt ka zupa.
  12. Labu apetīti!
    Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Blankija 2011. gada 6. jūlijs 20:46
Baigi labi sanāca.
Es vel pa virsu nedaudz siera uzliku, un uzsildot, tas izskusa. ņamm.
paldies.

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni