Zemeņu kūka karstā dienā

3 1

Sastāvdaļas

  • 1.5 kg zemeņu
  • 1 bundža iebiezinātā piena ar cukuru
  • 2 paciņas saldā krējuma
  • 1 /2 citrons
  • Gabaliņš sviesta
  • 1 /2 paciņa Selgas šokolādes cepumu

Pagatavošana

35 min.
  1. Nomazgā 700g - 1000 g zemenes, liek bļodā un saspaida.
  2. Pievieno bundžiņu iebiezināto pienu.
    Pievieno bundžiņu iebiezināto pienu.
  3. Sakuļ 1 paciņu saldo krējumu, pievieno to masai.
    Sakuļ 1 paciņu saldo krējumu, pievieno to masai.
  4. Pievieno 1/2 citrona sulu un visu kārtīgi samaisa.
    Pievieno 1/2 citrona sulu un visu kārtīgi samaisa.
  5. Smalki sadrupina šokolādes cepumus, sajauc ar izkausētu sviestu.
  6. Iegūto masu lej ar foliju izklātā traukā (piemēram, saldējuma kastītē).
    Iegūto masu lej ar foliju izklātā traukā (piemēram, saldējum...
  7. Pārkaisa sadrupinātos cepumus un viegli iespiež masā.
    Pārkaisa sadrupinātos cepumus un viegli iespiež masā.
  8. Liek saldētavā minimālais uz 7 stundām, bet vislabāk atstāt uz nakti.
  9. Pēc 7 stundām ņem laukā no saldētavas, un trauku apgriež otrādi uz šķīvja, tā lai cepumu kārta būtu apakšā, un noņem foliju.
  10. Sakuļ otru saldo krējumu, bagātīgi apsmērē kūku no visām pusēm.
    Sakuļ otru saldo krējumu, bagātīgi apsmērē kūku no visām pus...
  11. Pirms pasniegšanas dekorē ar pāri palikušajām zemenēm.

    Lai labi garšo!
    Pirms pasniegšanas dekorē ar pāri palikušajām zemenēm.

La...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

karina 2013. gada 27. jūnijs 15:37
Ta gan ir garda bet es vinu taisīsu
karina 2013. gada 27. jūnijs 15:36
Ta gan ir garda es tikai taisīsu vinu
Liga 2012. gada 5. jūlijs 11:11
Vai ta bus ka saldejuma torte vai ari pec saldetavas var torti likt leduskapi?

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konditoreja un maize