Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Saldskābā mērce ar rīsu nūdelēm

2011. gada 3. jūlijs
Foto: Sintija Trepša
Pagatavošana
30 min
1. Papriku un sīpolus sagriež vidējos gabaliņos (sīpolu var negriezt kubiciņos). Burkānu notīra un sarīvē.
2. Liek cepties burkānu. Ļauj pacepties apmēram 1 min un tad klāt pievieno sīpolu un papriku.
3. Nomazgā vistas fileju un sagriež vidējos/mazos gabaliņos. Pievieno dārzeņiem.
4. To visu apslacina ar gaišo sojas mērci un ļauj pacepties.
5. Tad, kad vista ir izcepusies pievieno Sweet soy mērci. To visu mazlietiņ pasautē un ņem nost no uguns.
6. Pagatavo rīsu nūdeles un pasniedz kopā ar mērci.
7. * Rīsu nūdeļu vietā var arī izmantot olu nūdeles.
8. Labu apetīti!
Uz augšu