Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Vista saldajā krējumā

2011. gada 27. jūnijs
Foto: Kaspars Barsukovs
Pagatavošana
45 min
1. Sākumā sagriežam vistas fileju.
Foto: Kaspars Barsukovs
2. Uzliekam karsēties katlu, kurā gatavosim mērci, pa to laiku griežam sīpolu, ķiplokus, šampinjonus un papriku. Kad katls uzkarsis ielejam mazliet eļļas un liekam cepties vistu.
Foto: Kaspars Barsukovs
3. Kad vista apcepusies ņemam to ārā un liekam citā traukā. Sākam cept sīpolus ar ķiplokiem tai pašā katlā, kur cepās vista.
Foto: Kaspars Barsukovs
4. Kad sīpoli un ķiploki mazliet apbrūninās, pievienojam sagrieztos šampinjonus un ūdeni 1/4 glāzes, sautējam 3 min.
Foto: Kaspars Barsukovs
5. Pēc tam pievienojam papriku, apjaucam un atstājam sautēties 5 min.
Foto: Kaspars Barsukovs
6. Pa to laiku sagriežam tomātus.
Foto: Kaspars Barsukovs
7. Pēc 5 min pievienojam tomātus un garšvielas, lauru lapas, sāli un piparus.
Foto: Kaspars Barsukovs
8. Pārmaisa un atstājam sautēties līdz tomāti izšķīst un pievienojam klāt saldo krējumu.
Foto: Kaspars Barsukovs
9. Atjaucam, nogaršojam, ja pietrūkst garšvielu pievienojam vēl klāt.
Foto: Kaspars Barsukovs
10. Beigās, ja vēlas pievienojiet zaļumus (lociņus, dilles). Piedevās var izmantot gan kartupeļus, gan makaronus, gan rīsus.
11. Labu apetīti!
Uz augšu