Sākums > Receptes > Zupas

Garšīgā soļanka ar kūpināto gaļu

2011. gada 15. jūnijs
Foto: Agris Po
Pagatavošana
50 min
1. Katlā ielej 3 litri ūdens un liek vārīties gaļu ar sīpolu.
2. Kamēr vārās gaļa, otru sīpolu sasmalcina un apcep kopā ar sarīvētu burkānu. Pievieno tomātu pastu.
3. Kartupeļus, gaļas izstrādājumus (arī mazliet pacep) un gurķus smalki sagriež kā uz foto.
Foto: Agris Po
4. Kad gaļa gatava, izņem no katla un pasniedz atsevišķi vai smalki sagriež un pievieno zupai. Sīpolu arī izņem.
5. Visas sastāvdaļas tad liek katlā, pievieno piparus, pāris citrona šķēlīšu un vāra kādas 15 minūtes līdz gatavi kartupeļi.
6. Tad pievieno gurķu sulu un uz lēnas uguns vāra vēl 5 minūtes.
7. Beigās pievieno zaļumus un liek zupai nostāvēties 10 minūtes.
8. Zupas šķīvī liek citrona šķēlīti, sagrieztas olīvas, pievieno krējumu un ielej zupu.

Labu apetīti!
Uz augšu