Garšīgā soļanka ar kūpināto gaļu

5 1

Sastāvdaļas

  • 500 g gaļas (vēlams kūpinātas ribiņas)
  • 2.5-3 l ūdens
  • 2 sīpoli
  • 1 burkāns
  • 200 g kūpinātas gaļas
  • 200 g kūpinātas desas (var būt vairāku veidu desas un cita kūpinātā gaļa, jo vairāk veidu, jo garšīgāk)
  • 3 kartupeļi
  • 3-4 skābēti gurķi
  • 2-3 ēd. k. tomātu pasta
  • 4 smaržīgo piparu zirnīši
  • Citrons
  • Olīvas
  • Pētersīļi
  • Dilles
  • Skābēto gurķu sula apmēram glāze ( skatoties, cik sāļa ir sula)
  • Pipari

Pagatavošana

50 min.
  1. Katlā ielej 3 litri ūdens un liek vārīties gaļu ar sīpolu.
  2. Kamēr vārās gaļa, otru sīpolu sasmalcina un apcep kopā ar sarīvētu burkānu. Pievieno tomātu pastu.
  3. Kartupeļus, gaļas izstrādājumus (arī mazliet pacep) un gurķus smalki sagriež kā uz foto.
    Kartupeļus, gaļas izstrādājumus (arī mazliet pacep) un gurķu...
  4. Kad gaļa gatava, izņem no katla un pasniedz atsevišķi vai smalki sagriež un pievieno zupai. Sīpolu arī izņem.
  5. Visas sastāvdaļas tad liek katlā, pievieno piparus, pāris citrona šķēlīšu un vāra kādas 15 minūtes līdz gatavi kartupeļi.
  6. Tad pievieno gurķu sulu un uz lēnas uguns vāra vēl 5 minūtes.
  7. Beigās pievieno zaļumus un liek zupai nostāvēties 10 minūtes.
  8. Zupas šķīvī liek citrona šķēlīti, sagrieztas olīvas, pievieno krējumu un ielej zupu.

    Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Deniss 2015. gada 31. decembris 17:37
Paldies par receptitii! Sanaca loti garshigi!
Līva 2015. gada 4. jūnijs 19:37
Viss ideāli, tikai stiprumam prasijās nedaudz tobasco, - kā jau soļankai, jābūt ar neaizmirstamu garšu :D
agris 2012. gada 18. novembris 16:51
viss ir loti labi, bet es vel lieku klat sauju grubu, mana ome ta varija agrak, loti garsigi:)

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Zupas