Gardais medus rausis ar ievārījumu

4 1

Sastāvdaļas

  • 3 olas
  • 80 g cukurs
  • 3 karotes medus
  • 90 g milti
  • Saldais krējums
  • Ievārījums
  • Šķipsniņa sāls

Pagatavošana

44 min.
  1. Atdala olu dzeltenumu no baltuma.
  2. Pie dzeltenumiem pievieno cukuru un medu. Turpat pievieno miltus un visu sakuļ ar mikseri.
  3. Pie baltumiem pieber šķipsniņu sāls un saputo stingrās putās.
  4. Uzmanīgi iejauc sakultās putas maisījumā ar dzeltenumu. Visu ieliek apaļā veidnē, kas pirms tam ieziesta ar sviestu.
  5. Ievieto veidni cepeškrāsnī, kas sakarsēta līdz 180 grādiem. Rausis jācep 30 minūtes.
  6. Lai labi garšo!

Komentāri

kristine 2013. gada 14. jūnijs 18:41
kur lik zapti un krējumu?
inta 2013. gada 4. marts 16:30
jus izlabojat kludu karotes nevis karites
karina 2012. gada 8. novembris 15:30
man loti patik un es so taisisu uz skolas martin tirgu

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konditoreja un maize