Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Sautēti svaigie kāposti

2011. gada 14. jūnijs
Foto: Shutterstock.com
Lēti, vienkārši pagatavojami un ļoti garšīgi kāpostiņi - izcila piedeva gaļas ēdieniem un kartupeļiem.
Pagatavošana
30 min
1. Sīpolu sasmalcina, burkānu sarīvē. Apcep eļļā.
2. Kāpostu sagriež, liek sautēties, pievieno apceptus burkānu un sīpolu, pielej kādu pusglāzi-glāzi ūdens un uz lēnas uguns sautē.
3. Kad jau tādi pusmīksti, pievieno buljona kubiņus un kečupu.
4. Sautē vēl, līdz gatavi. Ļoti garšīgi kopā ar šnicelēm padomju gaumē.

Labu apetīti!
Foto: Shutterstock.com
Uz augšu