Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Garšīgais sašļiks ar koriandru un kinzu

2011. gada 12. jūnijs
Foto: Agris Po
Pagatavošana
40 min
1. Gaļu sagriež kādos gabalos katrs vēlas vēlas.
2. Sīpolus smalki sagriež, pievieno saberzto koriandra un sinepju sēklas, hmeli-suneli, sāli, viena citrona sulu. Izmīca, kamēr sīpoli sāk suloties.
3. Pievienojam klāt gaļu, samaisām. Ja ir (tad vispār ideāls variants), pievienojam kinzu (koriandra svaigās lapas).
4. Liekam klāt majonēzi, pārmaisām un pielejam minerālūdeni līdz nosedz gaļu.
5. Pēc kādām 2 stundām cepam uz iesmiem, ik pa brīdim pārlejot ar palikušo marinādi.
6. Labu apetīti!
Uz augšu