Skābeņu - pilngraudu makaronu sacepums

3 1

Sastāvdaļas

4 porcijas
  • 300 g makaronu (platās pilngraudu nūdeles, iesaku no Gefro)
  • 150 g rītvēts siers
  • 1 sīpols
  • 3 daiviņas ķiploku
  • 200 g maltās gaļas
  • Omega3 rapšu eļļa Gefro, vai jebkura cita rapšu eļļa
  • 2 tēj. k. Gefro dārzeņu buljons (vai jebkurš cits dāzeņu buljons)
  • Gaļas garšviela
  • Muskatrieksts
  • Pipari
  • 2 olas
  • 450 g šampinjoni
  • 450 g spināti

Pagatavošana

45 min.
  1. 300 g GEFRO pilngraudu nūdeles vārīt tikai 4 min, lai tās būtu stingras sakožot. Atdzesēt un sajaukt ar 100 g rīvēta siera.
  2. 1 sīpolu, 3 daiviņas ķiploka un 200 g maltās gaļas sacept drupačās 1 tēj. k. GEFRO Omega-3 –eļļā. Pievienot 450 g sagrieztu šampinjonu un 450 g skābenes, īsi apsautēt, garšai pievienot 2 tēj. k. ar kaudzi dārzeņu buljonu, GEFRO gaļas garšvielu, piparus un muskatriekstu un iecilāt 2 olas.
  3. Visu sajaukt un ieliet sacepuma formā. Pārkaisīt ar atlikušajiem 50 g siera.
  4. Cept iepriekš sakarsētā cepeškrāsnī 200°C apmēram 20 min.
  5. * Ieteikums: Veģetārajam variantam vienkārši nepievienot malto gaļu.
  6. * Pie šī sacepuma labi garšo svaigi lapu salāti.
  7. Lai labi garšo!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni