Spageti ar kūpinātu šķiņķi

5 1

Sastāvdaļas

5 porcijas
  • 450 g spageti makaroni
  • 6 olas
  • 1 /2 sīpols
  • 3 ķiploku zobi
  • 180 g ciets siers
  • 250 g kuplināta šķiņķa vai bekona
  • Pipari

Pagatavošana

30 min.
  1. Sagriežam mazos gabalos sīpolu, ķiploku, kā arī kūpināto šķiņķi vai bekonu. Liekam visu kopā cepties līdz brīdim, kad gaļa ir zeltaini brūna.
  2. Kamēr gaļa cepas, liekam vārīties makaronus.
    Kamēr gaļa cepas, liekam vārīties makaronus.
  3. Sarīvējam sieru.
    Sarīvējam sieru.
  4. Pie tā pievienojam olas.
    Pie tā pievienojam olas.
  5. Un kārtīgi sajaucam, pēc tam pievienojam piparus.
    Un kārtīgi sajaucam, pēc tam pievienojam piparus.
  6. Kad makaroni ir gatavi nolejam gandrīz visu ūdeni, atstājam apmēram vienu glāzi. Klāt pievienojam apceto gaļu, sākam jaukt (visam jābūt tikko noņemtam no uguns).
    Kad makaroni ir gatavi nolejam gandrīz visu ūdeni, atstājam...
  7. Tam visam pievienojam olu, siera un pipara maisījumu un kārtīgi atjaucam.
    Tam visam pievienojam olu, siera un pipara maisījumu un kārt...
  8. Pēc tam aizveram to ar vāku un noliekam uz 5 min pastāvēt, lai ola mazliet labāk nogatavotos.
  9. Labu apetīti!

Komentāri

Aina 2013. gada 17. jūlijs 20:00
Ja kadu ineresē pareizā recepte, rkastiet man uz -epastu.
Aina 2013. gada 17. jūlijs 19:58
Nepareiza recepte.
Valda 2012. gada 11. marts 14:58
ja ļoti gribējās rakstīt nosaukumu itāliski, tad bija jāzina, ka raksta SPAGHETTI ALLA CARBONARA.

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni