Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Spageti ar kūpinātu šķiņķi

2011. gada 31. maijs
Foto: Kaspars Barsukovs
Pagatavošana
30 min
1. Sagriežam mazos gabalos sīpolu, ķiploku, kā arī kūpināto šķiņķi vai bekonu. Liekam visu kopā cepties līdz brīdim, kad gaļa ir zeltaini brūna.
2. Kamēr gaļa cepas, liekam vārīties makaronus.
Foto: Kaspars Barsukovs
3. Sarīvējam sieru.
Foto: Kaspars Barsukovs
4. Pie tā pievienojam olas.
Foto: Kaspars Barsukovs
5. Un kārtīgi sajaucam, pēc tam pievienojam piparus.
Foto: Kaspars Barsukovs
6. Kad makaroni ir gatavi nolejam gandrīz visu ūdeni, atstājam apmēram vienu glāzi. Klāt pievienojam apceto gaļu, sākam jaukt (visam jābūt tikko noņemtam no uguns).
Foto: Kaspars Barsukovs
7. Tam visam pievienojam olu, siera un pipara maisījumu un kārtīgi atjaucam.
Foto: Kaspars Barsukovs
8. Pēc tam aizveram to ar vāku un noliekam uz 5 min pastāvēt, lai ola mazliet labāk nogatavotos.
9. Labu apetīti!
Uz augšu