Sākums > Receptes > Konditoreja un maize

Šokolādes rabarbera pīrags

2011. gada 22. maijs
Foto: Receptes.lv
Pagatavošana
40 min
1. Augu eļļu samaisa ar pienu, trīs olu dzeltenumiem un raugu.
2. Pakāpeniski pieber cukuru, kukurūzas cieti, sauso šokolādes pudiņu, 100 g augstākā labuma miltus un saputotus olu baltumus.
3. Rabarberus sagriež gabaliņos un ielikt gatavajā masā.
4. Sagatavoto masu ielej cepamajā formā, kas izklāta ar cepšanas papīru.
5. Cept apmēram 30 min. (180*C).
6. Atdzesētu biskvītu izņem no formas, noņemt papīru un pārgriež uz pusēm.
Augšējo daļu izrotāt pēc saviem ieskatiem, piem., ar zemenēm.

Lai labi garšo!
Foto: Receptes.lv
Uz augšu