Šokolādes rabarbera pīrags

4 1

Sastāvdaļas

  • 100 g augu eļļas
  • 3 olas
  • 125 ml piena
  • 10 g rauga
  • 2-3 rabarberu kātiņi
  • 100 g cukura
  • 120 g 100% augsta labuma miltu
  • 150 g kukurūzas cietes
  • 45 g sausā šokolādes pudiņa

Pagatavošana

40 min.
  1. Augu eļļu samaisa ar pienu, trīs olu dzeltenumiem un raugu.
  2. Pakāpeniski pieber cukuru, kukurūzas cieti, sauso šokolādes pudiņu, 100 g augstākā labuma miltus un saputotus olu baltumus.
  3. Rabarberus sagriež gabaliņos un ielikt gatavajā masā.
  4. Sagatavoto masu ielej cepamajā formā, kas izklāta ar cepšanas papīru.
  5. Cept apmēram 30 min. (180*C).
  6. Atdzesētu biskvītu izņem no formas, noņemt papīru un pārgriež uz pusēm.
    Augšējo daļu izrotāt pēc saviem ieskatiem, piem., ar zemenēm.

    Lai labi garšo!
    Atdzesētu biskvītu izņem no formas, noņemt papīru un pārgrie...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Maija 2016. gada 16. maijs 11:24
Rabarberu kāti saliekti lociņā:)
Jans 2011. gada 1. jūnijs 08:19
Kas ir rabarberu lociņi???

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konditoreja un maize