Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Saldskābā vista ar rīsiem un dārzeņiem

2011. gada 20. maijs
Foto: Kaspars Barsukovs
Pagatavošana
40 min
1. Liekam vārīties rīsus apmēram uz 20 min, kā arī saldētos dārzeņus apmēram uz 10 min. Protams atsevišķos traukos.
Foto: Kaspars Barsukovs
2. Sagriežam sīpolu, ķiploku zobus un papriku.
Foto: Kaspars Barsukovs
3. Uzkarsējam eļļu lielā bļodā (kurā vēlāk visu apvienosim), beram iekšā sagriezto sīpolu, ķiploku un papriku, apcepam un sautējam līdz brīdim, kad paprika paliek mīksta.
Foto: Kaspars Barsukovs
4. Pa to laiku kamēr sautējas sagriežam vistu.
Foto: Kaspars Barsukovs
5. Kad paprika gatava, pievienojam vistu un kopā visu apcepam.
Foto: Kaspars Barsukovs
6. Kad rīsi un dārzeņi ir izvārījušies, tos pievienojam vistai, kā arī "Blue dragon" saldskābo mērci, visu kopā pajaucam.
Foto: Kaspars Barsukovs
7. Pēc nepieciešamības pievienojam sāli un piparus.
8. Pirms pasniegšanas pievienojam zaļumus (dilles, lociņus), kā arī ļoti labi papildina ēdiena garšu Sweet chili souce for chicken (saldā čili mērce vistas gaļas ēdieniem).
9. Labu apetīti!
Uz augšu