Lasis kažokā

3 1

Sastāvdaļas

  • Gabaliņš laša
  • Mīklai
  • Pusi olas(sakults baltums un dzeltenums)
  • Nedaudz kartupeļu cietes
  • Mērcei
  • Ķiploks
  • Ingvers
  • Burkāns
  • Gurķis
  • Ūdens vai buljons
  • Sojas mērce
  • Sāls
  • Kartupeļu ciete

Pagatavošana

1 min.
  1. Sausu cieti samaisa ar olu, putriņā apviļā zivi un apcep pannā uzkarsētā eļļā. IzNem zivi, pannā atstāj 1-2 ēd.k. eļļas, pieliek mazos gabaliņos sagrieztu ķiploku, sarīvētu ingveru. Pavāra.Eļļā liek atpakaļ zivi, pievieno smalki sagrieztus dārzeņus, pusglāzi ūdens vai buljona, sāli, sojas mērci, kad šķidrums vārās, iemaisa ar ūdeni sajauktu kartupeļu cieti.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni