2. Pateicoties receptēm.lv un muhamoram.lv šoreiz gatavojam visu tadžinā! Vēlreiz liels paldies par brīnišķīgo iespēju iegādāties lietas, kas ikdienas dzīvi manā ģimenē noteikti padarīs daudz krāsaināku!
9. tagad varam to visu kārtot tadžinā! kā pareizi lietot tadžinu uz elektriskās plīts vai citām virsmām var izlasīt internetā. galvenais, visu sautēt uz zemas temperatūras.
Foto: TeddyWife
10. tadžinas šķīvī apakšā liku sīpolus, ķiploku daiviņas. vistas šķinķīšus apkaisīju ar garšvielām, apvīļāju sagrieztajos pētersīļos. pielēju glāzi silta ūdens. kā arī pieliku pāris plūmes. eļļu, sviestu neizmantoju. pa virsu šķiņķīšiem var iespiest nedaudz citrona sulas.
Foto: TeddyWife
11. pēc tam kārtojam virsū burkānus, kā arī kartupeļus.neaizmirstam pievienot garšvielas - sāli, vai garšvielas kartupeļiem. pa virsu saliekam puķkāpostu. sautējam to visu tadžiņā apmēram 1h. aromāts, kas izdalās gatavojot tadžinā ir vienreizējs!!
Foto: TeddyWife
12. kad burkāni jau gandrīz mīksti, pievienojam sagrieztu cukīnī pa virsu un sautējam vēl kādas 20min.
Foto: TeddyWife
13. pievienojam zaļumus, un gatavs! var pasniegt ar salātiem.. ļoti garšīgi!