Sākums > Receptes > Konditoreja un maize

Rabarberu drupaču smalkmaizītes

2011. gada 13. maijs
Foto: CrazyBaker
Pagatavošana
40 min
1. Uzsilda krāsni līdz 220C. Liek papīra formiņas 12 - caurumu smalkmaizīšu veidne. Samaisa kopā cukuru un rabarberus un noliek malā.
2. Samaisa kopā muskavado cukuru ar miltiem, auzu pārslām un kanēli, tad iemaisa sviestu līdz masa atgādina drupačas.
3. Iemaisa kopā olu, eļļu, vaniļu un paniņas iekšā rabarberu maisījumā ( nesatraucies, ja maisījums liekas pārāk šķidrs). Tad pievieno miltus, dzeramo sodu, cepamo pulveri un labi samaisa kopa.
4. Steidzīgi liek maisījumu smalkmaizīšu formās tikai 2/3 pilnas, un virsu liek drupaču maisījumu. Cep 15-18 min. vai līdz zeltainam brūnumam. Gatavību pārbauda iedurot koka irbulīti - ja tas izņemot tīrs, tad ir gatavs. Pasniedz atdzesētas.
5. Lai labi garšo!
Uz augšu