Pasta arabiatta

4 1

Sastāvdaļas

  • 400 g makaronu (vislabāk - Penne formas)
  • 1 kārba tomātu savā sulā (var ņemt smalcinātus, var smalcināt pats)
  • 1 lauru lapa
  • 3 ķiploka daivas, rupji sagrieztas
  • Svaigs Čili pipars (ja nav - smalcinātais kajēnas)
  • Šķipsniņa provansas garšvielu
  • Sāls
  • 2 ēd.k olīveļļas

Pagatavošana

25 min.
  1. Pastu novāra "al dente", nokāš. Pannu sakarsē, ielej nedaudz olīveļļas. Eļļā pasautē ķiploku, lauru lapu un sakapātu čilli piparu (ja izmanto pulveri, to pieber vēlāk, kopā ar garšvielām).
  2. Pannā ielej tomātus ar visu sulu, pieber provansas garšvielas. Sautē uz vidējas uguns 5-10 minūtes, lai garšas sasūcas.
  3. Pievieno pannā pastu, iemaisa mērcē. Uz lēnas uguns sautē vēl aptuveni 5 minūtes. Pēc garšas pievieno sāli.
  4. Pasniedzot pārkaisa ar parmas sieru.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni