Sākums > Receptes > Konditoreja un maize

Persiku siera kūka bez cepšanas

2011. gada 8. maijs
Foto: Tigra Rey
Svaiga, garda kūka. Gatavo šodien - baudi rīt! :)
Pagatavošana
30 min
1. Sagatavo nepieciešamos produktu kūkas pagatavošanai.
Foto: Tigra Rey
2. Sadrupina cepumus un pievieno sviestu, samaisa.
Foto: Tigra Rey
3. Cepumu masu liek kā formas pamatu, cepumus kārtīgi piespiež ar glāzi pie formas apakšas. Kūkas formu var ņemt ko vēlas, gan apaļu, gan stikla trauku. Liek ledusskapī.

Želatīnu uzbriedina apmēram 200 ml aukstā ūdenī 5-10 min. Tad liek karsēt uz mazas uguns un karsē kamēr želnīns izkusis.
Foto: Tigra Rey
4. Svaigo sieru sajauc ar krējumu, cukuru vai sīrupu, kanēli, vaniļas cukuru. Persikus sagriež mazos gabaliņos un liek klāt masai. Nedaudz atdzesē želatīnu un ar visu ūdeni lej klāt masai. Kārtgi samaisa. Persikus var likt cik grib, 2 persiku pusītes atstāj garnēšanai, pagaršo, ja velas saldāku, tad pievieno vēl cukuru.
Foto: Tigra Rey
5. Iegūto siera masu lej pāri drupinātajiem cepumiem.
Foto: Tigra Rey
6. Dekorē ar sagrieztām persiku šķēltēm.
Foto: Tigra Rey
7. Liek ledusskapī uz visu nakti vai apmēram 8h.

Lai labi garšo!
Foto: Tigra Rey
Uz augšu