Persiku siera kūka bez cepšanas

4 1
Svaiga, garda kūka. Gatavo šodien - baudi rīt! :)

Sastāvdaļas

  • 100 g sviesta
  • 1 paciņa selgas cepumu
  • 15 g želatīna
  • 600 g svaigā siera Kārums
  • 250 g skābā krējuma
  • 5 ēd. k. cukura vai cukura sīrups
  • 1 tējk. vaniļas cukura
  • 1 tējk. kanēļa
  • Konservēti persiki

Pagatavošana

30 min.
  1. Sagatavo nepieciešamos produktu kūkas pagatavošanai.
    Sagatavo nepieciešamos produktu kūkas pagatavošanai.
  2. Sadrupina cepumus un pievieno sviestu, samaisa.
    Sadrupina cepumus un pievieno sviestu, samaisa.
  3. Cepumu masu liek kā formas pamatu, cepumus kārtīgi piespiež ar glāzi pie formas apakšas. Kūkas formu var ņemt ko vēlas, gan apaļu, gan stikla trauku. Liek ledusskapī.

    Želatīnu uzbriedina apmēram 200 ml aukstā ūdenī 5-10 min. Tad liek karsēt uz mazas uguns un karsē kamēr želnīns izkusis.
    Cepumu masu liek kā formas pamatu, cepumus kārtīgi piespiež...
  4. Svaigo sieru sajauc ar krējumu, cukuru vai sīrupu, kanēli, vaniļas cukuru. Persikus sagriež mazos gabaliņos un liek klāt masai. Nedaudz atdzesē želatīnu un ar visu ūdeni lej klāt masai. Kārtgi samaisa. Persikus var likt cik grib, 2 persiku pusītes atstāj garnēšanai, pagaršo, ja velas saldāku, tad pievieno vēl cukuru.
    Svaigo sieru sajauc ar krējumu, cukuru vai sīrupu, kanēli, v...
  5. Iegūto siera masu lej pāri drupinātajiem cepumiem.
    Iegūto siera masu lej pāri drupinātajiem cepumiem.
  6. Dekorē ar sagrieztām persiku šķēltēm.
    Dekorē ar sagrieztām persiku šķēltēm.
  7. Liek ledusskapī uz visu nakti vai apmēram 8h.

    Lai labi garšo!
    Liek ledusskapī uz visu nakti vai apmēram 8h.

Lai labi ga...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Ance 2015. gada 7. augusts 13:26
Bija iespēja pagaršot un arī gatavot! Bija ļoti garšīgi tikai kad taisīsim vēlreiz liksim divas paciņas cepumu un nepievienosim kanēli
Zane 2013. gada 18. oktobris 12:48
Man tik kanēlis nepatika pie kūkas, tā vietā pieliku šķīstošo kafiju, bija vēl garšīgāka :)
janis 2013. gada 15. februāris 15:37
loti

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konditoreja un maize