Sākums > Receptes > Deserti

Vestfālenes ābolu pīrāgs1

2011. gada 8. maijs
Foto: karina
Pagatavošana
60 min
1. Sakuliet mīkstu sviestu ar mikseri viendabīgā masā.
2. Pievieno cukuru un citrona miziņu un kārtīgi samaisa.
3. Iejauciet olas vienu pēc otras.
4. Pievieno pienu.
5. Iebērt miltus un cepamo pulveri un iemaisiet mīklā.
6. Nomizo ābolu un sagriež 6 vienādās daļās
7. Izmantojiet asu nazi, iegrižam vertikāli ābolu gabaliņos (sk. foto)
8. Izkārto mīklu formā.
9. Ar karoti maliņas noapaļot uz augšu, Izkārtot aplī ābolus.
10. Cep aptuveni 30 minūtes krāsnī 210 ° C grādos.
11. Pēc cepšanas, ar sērkociņu pārbaudīt, vai mīkla labi izcepusies. Ja mīkla nelīp pie sērkociņa, kūka ir gatava.
12. Izņemam no krāsns un apsmērējam ar kausētu sviestu un apkaisam ar pūdercukuru.
13. Vēlreiz pāriet pāri tikai āboliem ar kausēto sviestu, lai izskatās skumāks.
14. ļaujam atdzesēties vai ēdam siltu.
Uz augšu