Biezpiena cepumu torte

5 1

Sastāvdaļas

  • 2 -3 paciņas 200 g biezpiena
  • 3 -4 paciņas selgas cepumu. (pēc izvēles- šokolādes,klasiskie vai citi)
  • Saldais krējums - 1 iepakojums
  • Piena glāze
  • Cukurs - pēc garšas

Pagatavošana

30 min.
  1. Vispirms ņemam biezpienu un lejam klāt saldo krējumu. Pievienojam cukuru.Visu sakuļam.
  2. Tad trauciņā ielejam pienu un tajā mērcejam cepumus.
  3. Izmērcētos cepumus liekam uz pamatnes (tā var būt piemēram paplāte) un tā mums veidojās tortes pirmā kārta.Nākošajā kaŗtā liekam saputoto biezpiena un saldā krējuma massu. Un tā visu laiku.
  4. (šai tortei var peivienot arī augļus- svaigus vai žāvētus, ievārījumus, marmelādi un vel daudzko: tas pēc gaumas)
  5. Es izklāstīju klasisko varinatu.
  6. Tad,kad visas kārtas saliktas, tad liekam torti uz 2 stundām leduskapī.
  7. Pēc 2 stundām torte gatava! labu apetīti :)

Komentāri

Karina 2013. gada 10. maijs 11:53
Zinu ka ir loti labi un garsigi....si kuka
Zanna 2012. gada 15. oktobris 11:29
es taisu biku savadak
Nemu biezpienu+iebiezinato pienu+marmeladi+riekstus+ja biku pa biezu ta pieleju biku saldo krejumu. kartoju cepumus un biezpienu. Beigas visu parleju ar shokolades+salda krejuma glazuru.
Shis variants izskatas baigi prasts un bezgarshigs.
Mes katrs pielaujam gramatikas kludas-tapec jau nav japiesienas-galvenais ka visi saprotam kas bija domats.
Es 2012. gada 12. maijs 16:57
Pa virsu var uzliet izkausētu šokolādi un biezpienam var pievienot marmelādi sagrieztu un svaigi rīvētu zemeņu zapti ;)

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji. Spied šeit, lai autorizētos.

Konditoreja un maize

Jaunākās receptes