Biezpiena cepumu torte

5 1

Sastāvdaļas

  • 2-3 paciņas biezpiena (~ 600g)
  • 3-4 paciņas selgas cepumu. (pēc izvēles- šokolādes,klasiskie vai citi)
  • 1 iepakojums saldā krējuma
  • 1 glāze/s piena
  • Cukurs - pēc garšas

Pagatavošana

150 min.
  1. Vispirms ņem biezpienu un lej klāt saldo krējumu. Pievieno cukuru. Visu sakuļ.
  2. Tad trauciņā ielej pienu un tajā mērcē cepumus.
  3. Izmērcētos cepumus liek uz pamatnes (tā var būt piemēram paplāte) un tā mums veidojās tortes pirmā kārta.
  4. Nākošajā kaŗtā liekam saputoto biezpiena un saldā krējuma massu. Un tā visu laiku. (šai tortei var peivienot arī augļus- svaigus vai žāvētus, ievārījumus, marmelādi un vel daudzko: tas pēc gaumas)
  5. Es izklāstīju klasisko varinatu. Tad,kad visas kārtas saliktas, tad liekam torti uz 2 stundām leduskapī.
    Pēc 2 stundām torte gatava!

    Labu apetīti :)
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Karina 2013. gada 10. maijs 11:53
Zinu ka ir loti labi un garsigi....si kuka
Zanna 2012. gada 15. oktobris 11:29
es taisu biku savadak
Nemu biezpienu+iebiezinato pienu+marmeladi+riekstus+ja biku pa biezu ta pieleju biku saldo krejumu. kartoju cepumus un biezpienu. Beigas visu parleju ar shokolades+salda krejuma glazuru.
Shis variants izskatas baigi prasts un bezgarshigs.
Mes katrs pielaujam gramatikas kludas-tapec jau nav japiesienas-galvenais ka visi saprotam kas bija domats.
Es 2012. gada 12. maijs 16:57
Pa virsu var uzliet izkausētu šokolādi un biezpienam var pievienot marmelādi sagrieztu un svaigi rīvētu zemeņu zapti ;)

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji. Autorizēties

Konditoreja un maize

Jaunākās receptes