Graudu pārslu kēksiņi

3 1

Sastāvdaļas

  • 1 glāze/s 4 graudu pārslu
  • 1 glāze/s miltu
  • 1 ola
  • 30 ml eļļas
  • 1/2 glāze/s kefīra
  • 100 g žāvētu augļu un ogu vai riekstu
  • 1 tējk. cepamā pulvera
  • 1/2 glāze/s cukura
  • 1 šķipsna/s sāls

Pagatavošana

30 min.
  1. Sagatavo nepieciešamās sastāvdaļas.
    Sagatavo nepieciešamās sastāvdaļas.
  2. Sajauc sausos produktus - miltus, graudu pārslas, cepamo pulveri, cukuru, sāli un žāvētos augļus, ogas un riekstus.
    Sajauc sausos produktus - miltus, graudu pārslas, cepamo pul...
  3. Citā traukā sakuļ olu, eļļu un kefīru.
    Citā traukā sakuļ olu, eļļu un kefīru.
  4. Šķidrajā maisījumā ber sausos produktus, ātri sajauc, daudz nemaisot, citādi kēksiņi iznāks sīksti. Masu liek ietaukotās kēksiņu veidnītēs vai tur ievietotās papīra formiņās.
    Šķidrajā maisījumā ber sausos produktus, ātri sajauc, daudz...
  5. Cep 20 minūtes 200 grādu temperatūrā.

    Lai labi garšo!
    Cep 20 minūtes 200 grādu temperatūrā.

Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

lola 2014. gada 9. novembris 17:27
gatavoju šos kēksiņus uz Mārtiņdienas tirgu un sanāca PERFEKTI...visi izteica komplimentus...
ama 2012. gada 21. janvāris 17:17
Miltus es liku apmēram glāzi.
Es patiesībā netaisīju kēksiņus bet uzcepu kūku sanāca ļoti garšīgi!
Šī recepte vispār ir ideāls variant jebkurā situācijā!
pēka 2011. gada 7. augusts 16:26
Aū!!! Izskatās garšīgi, bet produktu uzskaitījumā trūkst milti! Vai tie ir jāliek vispār?

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konditoreja un maize