Graudu pārslu kēksiņi

2011. gada 4. maijs
Foto: Inga J
Pagatavošana
30 min
1. Sagatavo nepieciešamās sastāvdaļas.
Foto: Inga J
2. Sajauc sausos produktus - miltus, graudu pārslas, cepamo pulveri, cukuru, sāli un žāvētos augļus, ogas un riekstus.
Foto: Inga J
3. Citā traukā sakuļ olu, eļļu un kefīru.
Foto: Inga J
4. Šķidrajā maisījumā ber sausos produktus, ātri sajauc, daudz nemaisot, citādi kēksiņi iznāks sīksti. Masu liek ietaukotās kēksiņu veidnītēs vai tur ievietotās papīra formiņās.
Foto: Inga J
5. Cep 20 minūtes 200 grādu temperatūrā.

Lai labi garšo!
Foto: Inga J
Uz augšu