Mājas sushi

4 1

Sastāvdaļas

  • 500 gr sushi rīsu
  • 10 gab nori lapu
  • 200 gr svaiga laša
  • Svaigs gurķis
  • Kūpināts kalmārs
  • Rīsu etiķis
  • Vasabi
  • Marinēts ingvers
  • Sojas mērce

Pagatavošana

60 min.
  1. Noskalo rīsus, uzvāra, atdzesē.
  2. Rīsus izklāj uz nori lapām, pie vienas malas liek gurķus, lasi, vai jebko citu, ko vēlaties ievietot sushikos.
  3. Sarullē, sagriež, ēd.
  4. Dikti garšīgi. Pie sastāvdaļām vēl būtu jāpievieno vīns... ļoti labi iederas.
    Dikti garšīgi. Pie sastāvdaļām vēl būtu jāpievieno vīns... ļ...

Komentāri

Pigi 2015. gada 6. maijs 11:23
Es gatavoju suši, tikai akurātāk nekā bildē....kur nori lapas no visām pusēm apķepsētas ar rīsiem.....
Ja liek bildes netā, tad darbu jāpadara akurāti ! :) Labu apetīti !
Laura 2014. gada 11. janvāris 19:18
Risu etika vieta var lietot citrona sulu nedaudz un ellu vai vinegaru. :)
Blomdīne 2013. gada 11. aprīlis 18:33
Tā ir kaķa gaļa? Fu, cik briesmīgi, nedomaju, ka Latvijā ēd šos nabaga dzīvniekus, uz sušī bāriem vairs neiešu , vienozīmīgi!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Uzkodas