Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Pildītas pankūkas ar malto gaļu

2011. gada 3. maijs
Foto: TeddyWife
Pagatavošana
60 min
1. Sagatavo mīklu pankūkam. Sākumā sasit divas olas, pievieno sāli, cukura, nedaudz miltus, samaisa visu.
2. Pēc tam pievieno vairāk miltu, pienu un nedaudz ūdeni, visu samaisa. Var izmantot mikseri, beigās pievieno eļļu, lai pēc tam cepot nebūtu jālieto (kā arī pankūkas nebūs taukainas).
3. Sāļās pankūkas ar neko īpaši neatšķiras no saldajām, tikai sāls vairāk jāpievieno :)
Foto: TeddyWife
4. Kad pankūkas saceptas, pannā liek apcepties sīpolus. Eļlu izmanto pavisam nedaudz.
Foto: TeddyWife
5. Pa to laiku var sagatavot malto gaļu. Lai tai nebūtu tik lieli gaļas gabaliņi, virtuves kombainā to nedaudz samaļ, lai izveidojas vienmērīga masa.
Foto: TeddyWife
6. Sīpoli noteikti būs jau apbrūninājušies un malto gaļu var pievienot pie sīpoliem, kā arī pievieno garšvielas (sāli, piparus, cita garšvielas pēc izvēles). Eļļu nepievieno, jo tad būs dikti taukaini. No maltās gaļas beigās būs nedaudz tauciņu, ar to vajadzētu pietikt.
Foto: TeddyWife
7. Cep apmēram 15 - 20 min., kamēr gaļa apcepas un ūdens pazūd.
Foto: TeddyWife
8. Sarīvē sieru.
Foto: TeddyWife
9. Kad maltā gaļa ir gatava, to var sākt pildīt pankūkās pa 2 - 3 nepilnām ēdamkarotēm, pa virsu pakaisot ar sieru, beigās aizlokot pankūkas.
Foto: TeddyWife
10. Liek tās apcepties no abām pusēm pāris minūtes. Man sanāca 12 pildītām pankūkām.

Ļoti garšīgi ar skābo krējumu!

Labu apetīti!
Foto: TeddyWife
Uz augšu