Biezpiena pankūkas jeb sirņiki

3 1

Sastāvdaļas

  • 2 olas
  • 1 glāze/s piena
  • Milti (pēc vajadzības)
  • 0.5 kg biezpiena

Pagatavošana

30 min.
  1. Nepieciešamie produkti, kuri jāpievieno biezpienam.
    Nepieciešamie produkti, kuri jāpievieno biezpienam.
  2. Iesit trauciņā 2 olas, pievieno glāzi piena, visu samaisa, tad pievieno miltus un biezpienu. Maisa un pakāpeniski ber miltus, līdz masa kļūst viengabalaina (kā mīkla).
    Iesit trauciņā 2 olas, pievieno glāzi piena, visu samaisa, t...
  3. Tad sakarsē pannu un veido no mīklas mazus plācenīšus.
    Tad sakarsē pannu un veido no mīklas mazus plācenīšus.
  4. Cep no abām pusēm līdz tie paliek viegli brūni.


     Cep no abām pusēm līdz tie paliek viegli brūni.
  5. Vislabāk pasniegt ar zapti vai krējumu.

    Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Darta 2015. gada 28. novembris 08:52
Kas par sirņikiem? Latvija šeit ir - biezpiena plācenīši, kur lieks ir piens. Pietrūkst cukurs, sāls, vaniļas cukurs.
Citroons 2015. gada 7. oktobris 11:37
Priekš kam tur piens vispār??
Es izmantoju vienu biezpiena paciņu, vienu olu, pāris miltu karotes, cukuru, sāli un 2 personām brokastis gatavas.
Piens ir pilnīgi lieka laiks te!!!
Paula 2015. gada 8. augusts 13:06
ko darit ja tu esi pielicis nevis kviesu miltus ,bet rudzu miltus un man lip klat un sajiet vis bumba.

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Brokastis