Sākums > Receptes > Deserti

Piena šokolādes krēms

2011. gada 2. maijs
Foto: TeddyWife
Pagatavošana
80 min
1. Viegli,ērti, garšīgi!
2. Sāksim ar šokolādi! Izmantoju piena šokolādi.
Foto: TeddyWife
3. Sadala šokolādes mazākos gabaliņos.
Foto: TeddyWife
4. Liek ūdens peldē, lai izkūst.
Foto: TeddyWife
5. Kamēr kūst šokolāde, atdala olu dzeltenumus no baltumiem.
Foto: TeddyWife
6. Kad šokolāde izkususi, pievieno tai klāt trīs olu dzeltenumus, un samaisa.
Foto: TeddyWife
7. Vēlams šokolādes masu pārvietot lielākā bļodā, lai ērtāk pēc tam samaisīt visu.
8. Uzputo saldo krējumu.
Foto: TeddyWife
9. Iemaisa putukrējumu šokolādē.
Foto: TeddyWife
10. Pēc tam uzputo olu baltumus līdz stingrām putām un atkal iemaisa šokolādes un putukrējuma masā.
Foto: TeddyWife
11. Kad viss samaisīts, liek traukos vai glāzēs, un liek ledusskapī uz kādu stundu vai divām.
12. Krēms garšo pēc šokolādes saldējuma.. + var trāpīties arī pāris mazi šokolādes gabaliņi, kas palikuši bļodas apakšā - bonuss :) no šāda daudzuma sanāk 3 pilnas Šreka glāzītes!
13. nav vēlams papildus pievienot cukuru, jo sanāk tā pat diez gan salds deserts.
14. Lai labi garšo!
Uz augšu