Picas strēmelītes

2011. gada 14. aprīlis
Foto: Eva Tīfentāle
Pagatavošana
40 min
1. Samaisi miltus,raugu,cukuru un sāli.Pievieno ūdeni un margarīnu samīci viendabīgu mīklu.Pārklāj bļodu un uzraudzē mīklu siltā vietā45 minūtes.
2. Garnējums:pēc garšas pievieno tomātu gabaliņiem sāli,piparus un cukuru.Sarīvē sieru.Olīvas sagriez ripiņās,sakapē gabaliņos artišoku.
3. Vēlreiz samīci mīklu un sadali uz pusēm.Katru mīklas pusi izrullē kā taisnstūri(apmēram30*40).Sagriez vēlreiz uz pusēm un katru pusi sagriez 10 strēmelītēs.Uz katras strēmelītes uzliec tomātu gabaliņus un pārkaisi ar sieru.Pa virsu liec salami desas sķēlītes,olīvas un artišoku gabaliņus.
4. Cep cepeškrāsnī 200grādu tempretūrā aptuveni 25 minūtes.
Uz augšu