Jogurta maize

3 1

Sastāvdaļas

  • 300 ml kviešu miltu
  • 200 ml cieto kviešu graudu miltu
  • 120 ml pilngraudu miltu
  • 50 ml kviešu kliju
  • 150 ml rupju rudzu miltu
  • 100 ml saulespuķu sēklu
  • 1 tējk. sāls
  • 2 tējk. sodas
  • 100 ml Dansukker Tumšā cukura sīrupa
  • 600 ml dabiskā jogurta
  • Dažādi piedevu varianti
  • 1 -2 tējkarotes ķimeņu
  • Sarīvēta 1 apelsīna miziņa
  • 50 g rozīņu

Pagatavošana

120 min.
  1. Samaisa bļodā visas sausās sastāvdaļas. Pievieno sīrupu, jogurtu un visu samaisa. Ieklāj mīklu lielā veidnē, piepildot to par 2/3, un cep apmēram pusotru stundu cepeškrāsns vidusdaļā 175°C.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konditoreja un maize