Tadžina ar lasi

4 1
Kolekcijas: Veģetārās
Lai arī ārā bija pamatīgs vējš un aukstums - nolēmām, ka laiks sākt kurināt. Malka bija, tadžina ari un vesela ideju gūzma, ko likt iekšā.
Tā kā daži gavēja, daži veģētēja - vienojāmies par lasi. Mums tas iznāca karaliski.

Sastāvdaļas

5 porcijas
  • Kartupeļi
  • Burkāni
  • Sīpoli
  • Ķiploki
  • Žāvēti tomāti
  • Laša fileja
  • Saldais krējums

Pagatavošana

50 min.
  1. Šo ēdienu gatavo tadžinā.
    Šo ēdienu gatavo tadžinā.
  2. Sagriež visu škēlēs, dārzeņi apakšā, pa virsu laša fileja, uzlej glāzi karsta ūdens, aizvāko tadžinu un liek uz uguns.
  3. Mēs atklājām grila sezonu, bet var gatavot arī virtuvē uz plīts.
    Mēs atklājām grila sezonu, bet var gatavot arī virtuvē uz pl...
  4. Pēc 30-40 min - pielej saldo krējumu. Sāli liek beigās.
    Pēc 30-40 min - pielej saldo krējumu. Sāli liek beigās.
  5. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Evita Vangrava 2017. gada 9. decembris 20:55
Ļoti garšīgi sanāk. Daļēji kartupeļus nomainīju ar saldajiem kartupeļiem. Apkaisīju ar garšvielām zivīm. Saulē kaltētie tomāti eļļā ļoti labi piedod asumiņu.

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni