Pizza

2011. gada 9. aprīlis
Foto: Agnese Vajevska
Pagatavošana
80 min
1. Uz galda ber miltus, sali, sakapatu raugu, olivellu. Lenam pievieno siltu udeniun mica kamer mikla nelip pie pirkstiem. Apsedzam miklu un ieliekam tumsa, silta vieta uz 40 minutem uzbriest.
Foto: Agnese Vajevska
2. Kamer gaidam uz miklu, sagatavojam un sagriezam visu, ko velamies likt uz pizzas! Es liku sipolu, papriku, pepperoni, sampinjonus un sieru. Merci taisam no kiploka, kaltetam garsvielam (miksetajam) un tomatu pastas - izspiezam 2 daivinas kiploka, samaisam to kopa ar 5-6 edamkarotem tomatu pastas un pievienojam 1 tejkaroti samaltas, kaltetas garsvielas..
3. Kad mikla ir gatava, no tas izveidojam apalu formu. Izsmerejam uz miklas sagatavoto merci un pa virsu liekam darzenjus un galu un sieru un visu to, ko karo sirds! Cepam cepeskrasni 20-25 minutes uz 180 gradiem.
Uz augšu