Sākums > Receptes > Uzkodas

Klasiska pastēte

2011. gada 9. aprīlis
Foto: Agnese Vajevska
Pagatavošana
110 min
1. Liek katlā vienu veselu sīpolu, abus gaļas gabalus, sāli, piparus un pāris lauru lapas. Vāra kamēr gaļa paliek mīksta (vismaz 1.5 stundas). Kad gatava ņem ārā no katla un atdzesē.
Foto: Agnese Vajevska
2. Uz pannas apcep otru sīpolu, kamēr zeltains un mīksts, beigās pievieno sviestu un lauj tam izkust.
Foto: Agnese Vajevska
3. Galu sagriež mazos gabaliņos un liek iekšā blenderī (vai gaļas masiņā), pievieno gaļai apceptos sīpolus un pielej klāt nedaudz buljonu (kur varijas gala) un sablenderē kamēr viendabīga masa.
Foto: Agnese Vajevska
4. Atdzesē un bauda! Njam!!!
5. Labu apetīti!
Uz augšu