Sākums > Receptes > Salāti

Vistas salāti ar speķi un olu

2011. gada 9. aprīlis
Foto: Alexandra
Pagatavošana
30 min
1. Atdala vistu no kauliem, un sagriež mazos gabaliņos.
2. Noskalo un notīra sēnes. Sagriež 4 daļās.
3. Pannā bez taukiem apcep speķa šķēlītes. Tad speķa šķēlītes nosusina uz cepam-papīra. Pannā atlikušajos taukos apcep sēnes.
4. Salātus noskalo, saplucina mazos gabaliņos un kārto trauka apakšējā daļā. Tad pievieno vistas gabaliņus, sēnes un speķi, sagrieztus šķēlītēs tomātus un olas. Pārkaisa ar sasmalcinātiem pētersīļiem.
5. Samaisa visas mērces sastāvdaļas. Salātus pasniedz ar mērci un kraukšķīgu maizīti.
Uz augšu