Sokolades kaste

2011. gada 5. aprīlis
Foto: CrazyBaker
Pagatavošana
40 min
1. Smalki sagriezt sviestu, pievieno miltus, cepamo pulveri un kakao pulveri pārtikas pārstrādātāja. Maisa līdz maisījums līdzinās rīvmaizei. Iemaisa cukuru, olu dzeltenumus un melno sīrupu , lidz veidojas mīkla.
2. Izrulle maisījumu, rokas plaukstas, biezu, ka garu desu, 30cm garu un 4 cm platu. Nolidzina malas desam, tad ietiniet polietena maisina un liek ledusskapī vismaz 30 minūtes. Uzkarsē krāsni līdz 200C un ietauko lielu cepešpannu.
3. Izmantojot asu nazi sagriež maisījumu 8mm biezas šķēles un liek uz cepešpannas. Cept 10 minūtes lidz mazliet uzbriedis, liek cepumus uz stiepļa plaukta lai atdziest.
4. Smalki sarive 15g baltās šokolādes. Izkausējiet atlikušo melno, piena un baltp šokolādi atsevišķās bļodiņās. Ieklaj paplāti ar taukvielas necaurlaidīgo papīru vai pergamenta papiru.
5. Iemērciet vienu trešdaļu no cepumiem izkausētaja baltaja šokolādie, ļaujot liekai šokolādei notecēt traukā. Liek uz paplātes un apkaisa ar rīvētu balto šokolādi.
6. Ielej tējkaroti izkuso melno, balto, piena šokolādi atsevišķās cauruļvadu maisinos un glabā siltā vietā. Mercejiet pusi cepumus atlikusaja piena šokolāde un puse melnaja šokolāde, izmantojot dakšu, un lieciet uz papīra izklātas paplātes.
7. Nogriez pasu mazako galu no cauruļvadu maisiņiem. Skribele brīvrokas līnijas piena šokolādes pār katru melnas sokolades uz cepumiem.
8. Atstājiet paplātes ar cepumiem vēsā vietā (bet ne ledusskapī), lai atdziest dazas stundas..
9. P.S.
10. Es parasti lietoju cepšanai nesālītu sviestu, bet ja nevarat tadu dabut, sālīts sviests ir ok.
11. Mēģiniet izmantot šo cepumu ar ļoti, labas kvalitātes šokolādem kas satur mazāku cukura un piesātināto tauku saturu.
12. Ja jums patīk saldaki cepumi izmanto visas 60g cukura, bet man tās bija mazliet pārāk saldas, tāpēc es liku mazliet mazāk.
13. Pārliecinieties, ka jūs uzglabājat cepumus hermētiskā iepakojumā mereni vēsā vietā.
Uz augšu