Pildītas pūkas ar katupeļiem un žāvētu gaļu

3 1
Pildītas pūkas ar katupeļiem un žāvētu gaļu
Foto: Depositphotos.com

Sastāvdaļas

  • Pankūkām:
  • 125 g miltu
  • 1 glāze/s piena
  • 3 olas
  • Eļļa
  • 1 šķipsna/s sāls
  • Taukvielas cepšanai
  • Pildījumam
  • 0.5 kg kartupeļu
  • 250 g žāvētas cūkgaļas (ribiņas)
  • 1/2 glāze/s piena
  • Selerijas
  • Sāls pēc garšas
  • 4 ēd. k. sviesta
  • Pētersīļi pārkaisīšanai

Pagatavošana

120 min.
  1. Pankūkām: No miltiem, piena, olām un sāls sajauc mīklu un uz 30 min. ieliek ledusskapī uzbriest.
  2. Uzkarsētā eļļā uzcep plānās pankūkas (ļoti gaišas).
  3. Pildījums: Kartupeļus novāra, nokāš, pielej pienu un sastampā biezenī.
  4. Žāvēto cūkgaļu smalki sagriež un kopā ar sakapātu seleriju sajauc ar kartupeļu biezeni.
  5. Iegūto pildījumu tin pankūkās un gatavās pankūkas pirms pasniegšanas apcep sviestā.
  6. Gatavās pankūkas pārkaisa ar svaigiem pētersīļiem.
    *Žāvēto gaļu var arī apcept ar sīpoliem un pievienot piparus un tad pievienot biezenim - garša būs pikantāka.

    Labu apetīti!
    Gatavās pankūkas pārkaisa ar svaigiem pētersīļiem.
*Žāvēto...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni