Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Pildīti vistas filejas pirkstiņi

2011. gada 30. marts
Foto: Kristīne Hartmane
Pagatavošana
65 min
1. Nomazgātus un notīrītus šampinjonus sagriežam šķēlītēs.
Foto: Kristīne Hartmane
2. Sagriežam ķiploku mazos kubiciņos.
Foto: Kristīne Hartmane
3. Arī sīpolu sagriežam kubiciņos.
Foto: Kristīne Hartmane
4. Burkānus sarīvējam uz rupjās rīves.
Foto: Kristīne Hartmane
5. Uzkarsētā eļļā liekam cepties šampinjonus kopā ar ķiploku, sīpolu un burkāniem.
Foto: Kristīne Hartmane
6. Šampinjonus kopā ar pārējām sastāvdaļām cepam tik ilgi, kamēr tie sāk izdalīt sulu. Tad pagriežam liesmu mazāku un turpinām cept līdz sula izzūd. Kad šampinjoni gatavi, noliekam tos atdzist.
Foto: Kristīne Hartmane
7. Kamēr šampinjoni atdziest, ņemam vistas fileju, pārgriežam uz pusēm, sasālam un sapiparojam. Ja vēlas, var likt klāt ķiploka šķēlīti.
Foto: Kristīne Hartmane
8. Fileju no abām pusēm viegli izklapējam.
Foto: Kristīne Hartmane
9. Uz filejas liek šampinjonus.
Foto: Kristīne Hartmane
10. Fileju satin rullītī.
Foto: Kristīne Hartmane
11. Apviļā miltos un olā.
Foto: Kristīne Hartmane
12. Liek uz sakarsētas pannas un cep zeltaini brūnus no abām pusēm.
Foto: Kristīne Hartmane
13. Kad visas saceptas, pasautē uz mazas liesmas aptuveni 5 minūtes!
Foto: Kristīne Hartmane
14. Gala rezultāts!
15. Labu apetīti!
Uz augšu