Kartupeļu un makaronu zupa

4 1

Sastāvdaļas

  • 400 g. liellopa kaulu buljona
  • 150 g. kartupeļu
  • 15 g. makaronu
  • 10 g.sīpolu
  • 10 g. burkānu
  • 15 g. tauku sāls
  • 5 g. pētersīļu

Pagatavošana

30 min.
  1. Verdošā nedzidrā liellopa kaulu buljonā liek gabaliņos sagrieztus kartupeļus,makaronus,apceptas garšvielas,sāli un vāra līdz kartupeļi in makaroni mīksti.pirms pasniegšanas pārkaisa sasmalcinātus diļļu vai pētersīļu zaļumus.
  2. Kartupeļus un makaronus var vārīt arī zivju vai sēņu buljonā.
  3. Uzturvērtība:
  4. olbaltumv.-3,9 g.,taukv.-14,2g.,ogļhidrāti-35,2 g.,kalorijas-291.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Zupas