Sākums > Receptes > Zupas

Dārzeņu biezeņzupa ar spinātiem

2011. gada 27. marts
Foto: Cookie
Pagatavošana
40 min
1. Uzliek vārīties ūdeni un jau sākumā pievieno buljonu un sāli.
2. Pa to laiku nomizo un sagriež kartupeļus un sīpolus. Kartupeļus var griezt lielās daivās.
Foto: Cookie
3. Kad ūdens jau sācis vārīties, liek iekšā kartupeļus.
4. Kamēr kartupeļi vārās, uz pannas apcep sīpolu.
5. Noblanšē (noplaucējam ar karstu ūdeni) tomātu un noloba tam mizu.
Foto: Cookie
6. Vārīšanās procesā, katlā ieber vidusjūras garšvielu un kūpināšanas pulveri.
7. Kad kartupeļi ir jau gandrīz mīksti, katlā ieber spinātus un lauj tiem pasutināties ~ 7 minūtes. Pievieno čili piparu.
Foto: Cookie
8. Beigās pievieno tomātu, apceptos sīpolus, skābo krējumu un Dzintaru. Visu kārtīgi samaisa un vāra vēl 3 minūtes.
Foto: Cookie
9. Kad viss ir gatavs, noņem katlu no uguns un kārtīgi sablenderē.
Foto: Cookie
10. Atstāj zupu "ievilkties" uz laiku, kamēr sagriež, uz pannas apcep kūpināto gaļu un grauzdē maizi.
Foto: Cookie
11. Zupa ir gatava! Dekorē ar gaļu un grauzdiņiem!
12. P.S. Iesakam ēst divas porcijas uzreiz, lai
13. pa nakti nav jāgrabinās gar ledusskapi :)
14. Labu apetīti!
Uz augšu