Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Vista krāsu kažokā

2011. gada 23. marts
Foto: Dambja 4
Pagatavošana
60 min
1. Sarīvējam burkānu, sagriežam sīpolu un liekam nedaudz apcepties uz pannas olīveļļā. Da labi - der arī parastā audzeniece uz akciju, bet olīveļļā gan jau būtu krutāk :D Bet mums nav tik daudz naudas, lai ceptu tajā - nu labi, pietiks gausties!
2. Vistas šķiņķīšus sagaršvielojam un saliekam uz Gintas foršā stikla trauka - Gintai ir tāds foršs stikla trauks, kuru var likt cepeškrāsnī un taisīt visādus sacepumus. Ja nav Gintas, tad vismaz trauks kaut kur tāds ir jāizrok, citādi būs jācep uz cepešpannas!
3. Apceptos burkānus un sīpolus metam bļodā, klāt liekam sarīvētu sieru, sagrieztus ābolus, tomātus, vīnogas un majonēzi. Citronu sagriežam nelielos gabaliņos un liekam klāt - ja kādam nepatīk pa vidu uzkost tādu foršu skābumiņu, tas var nelikt citronu. Ja kādam vēl kaut kas nepatīk, tas var nelikt neko un cept vistu uz pannas! :D
4. Visus kārtīgi samaisam un klājam virsū [Gintas traukā] uz vistas. Tad liekam uzkarsētā cepeškrāsnī un cepam...kamēr gatavs...Nu kādu stundu aptuveni.
5. P.S. Ar šito brīnumu var vistu pildīt arī iekšķīgi, ja ir vesela vista. Mēs vienkārši šoreiz izdomājām apziest no ārpuses.
6. P.P.S. Ja kāds brīnās, kur pie velna ir alus, tad būs jūs jāapbēdina - mums ir atturības mēnesis un uz alu mēs drīkstam tikai skatīties!
Uz augšu