Čanahi(gruzīņu)

4 1

Sastāvdaļas

  • 500 gr. jēra vai liellopu gaļa
  • 600 gr. kartupeļu
  • 500 gr. tomātu
  • 300 gr. baklažānu
  • 200 gr. burkānu
  • 200 gr. sīpolu
  • 4 daivas ķiploku
  • Lauru lapas
  • 2 ēdamkarotes eļļas
  • Sāls,pipari pēc garšas
  • Kinza(garšviela)vai pētersīļi
  • Dotie daudzumi domāti 4 vidējiem podiņiem

Pagatavošana

120 min.
  1. Visu sagriež nelielos gabaliņos,burkānus var sarīvēt uz rupjās rīves.Podiņu dibenā izliek gaļu,sasāla,sapiparo.Nākošo kārtu liek kartupeļus,uz kartupeļiem liek baklažānus,pēc tam sīpolus.Uzliek burkānus un pusi no tomātiem,sasāla,sapiparo. Ja vēlaties šķidrāku,pielejiet 300 gr ūdeni vai buljonu.
  2. Podiņus liek cepeškrāsnī 180 grādos un sautē 1.5-2 stundas. 15 min pirms beigām pielikt palikušos tomātus ar lauru lapām un piespiest klāt ķiplokus.Pirms pasniegšanas samaisīt un pārbērt ar zaļumiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni