Kabaču laiviņas

5 1
Kolekcijas: Grila ēdienu

Sastāvdaļas

  • 3 kabači (apmēram rokas resnuma)
  • 2 paprikas (vēlams krāsainas)
  • 1 čili
  • 1 selerijas kāts
  • 200 g šķinķis
  • 1 tomāts
  • 150 grami nekūstoša siera piemēram Mālpils
  • 150 g kūstoša siera
  • 200 ml saldais krējums
  • Puravs
  • 1 daiviņa ķiploka
  • Sāls, loki, dilles

Pagatavošana

90 min.
  1. Nomazgā, pārgriež uz pusēm un ar naža un karotes palīdzību izgrebj kabaču sēklotnes.
  2. Smalkos vienādos kabaliņos sagriež papriku, čili,selerijas kātu, tomātu ( kuram izņemta sēklotne),šķinķi, puravu un sīki sakapā ķiploku.
  3. Nekūstošo sieru sagriež mazos kubiciņos.
  4. Visus dārzeņus, šķinķi un sieru bļodā samaisa pievienojot sāli, piparus un saldo krējumu .
  5. Gatavo pildījumu glīti kārto kabačos un pārkaisa ar sarīvētu kūstošo sieru.
  6. Glīti satin folijā tā lai grilējoties netecētu ārā sula un siers kabača virspusē pie tās nepieliptu.
  7. Liek uz grila un cep aptuveni 50 minūtes. Pēc minētā laika vienu no kabačiem pārbaudat lai pats kabacis būtu mīksts. Kad gatavi pasniedz uzkaisot virsū sakapātus lokus un dilles.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni