Magoņu cepumi ar aprikozēm

4 1

Sastāvdaļas

  • 3 glāzes miltu
  • 2 olas
  • 1 paciņa cepamā pulvera
  • 1 glāze cukura
  • 2 šķipsnas sāls
  • 0.5 glāze (maksimums 1 glāze) piena
  • Magoņu sēkliņas
  • Žāvētas aprikozes
  • Vaniļas cukurs

Pagatavošana

90 min.
  1. Samaisa mīklu- olas sakuļ ar cukuru, sāli, pielej pienu, pievieno cepamo pulveri un miltus. Pievieno magones. Miltus, kā parasti variē - mīklai jāsanāk vidēji biezai, lai var izspiest caur kūku dekorējamo ierīci.
    Samaisa mīklu- olas sakuļ ar cukuru, sāli, pielej pienu, pie...
  2. Sasmalcina aprikozes.
    Sasmalcina aprikozes.
  3. Cepumus izvieto uz cepamā papīra - cepumu formu veido ligzdiņveidīgu, lai centrā var pildīt sasmalcinātas aprikozes.
  4. Katru cepumu paŗkaisa ar vaniļas cukuru, pannu liek uzkarsētā cepeškrāsnī (190 grādi) un cep kamēr cepumi paliek zeltaini brūni.
  5. Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

liene 2014. gada 18. jūlijs 21:11
garshiigi

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konditoreja un maize