Sākums > Receptes > Konditoreja un maize

Magoņu cepumi ar aprikozēm

2011. gada 18. marts
Foto: Zaika
Pagatavošana
90 min
1. Samaisa mīklu- olas sakuļ ar cukuru, sāli, pielej pienu, pievieno cepamo pulveri un miltus. Pievieno magones. Miltus, kā parasti variē - mīklai jāsanāk vidēji biezai, lai var izspiest caur kūku dekorējamo ierīci.
Foto: Zaika
2. Sasmalcina aprikozes.
Foto: Zaika
3. Cepumus izvieto uz cepamā papīra - cepumu formu veido ligzdiņveidīgu, lai centrā var pildīt sasmalcinātas aprikozes.
4. Katru cepumu paŗkaisa ar vaniļas cukuru, pannu liek uzkarsētā cepeškrāsnī (190 grādi) un cep kamēr cepumi paliek zeltaini brūni.
5. Lai labi garšo!
Uz augšu