Sākums > Receptes > Deserti

Skudru pūznīši

2011. gada 18. marts
Foto: Zaika
Pagatavošana
60 min
1. Sasmalcina (smalki saberž) cepumus, pieber magoņu sēkliņas.
2. Katliņā uz mazas uguns vāra iebiezināto pienu, nepārtraukti maisot (ērtāk ar koka lāpstiņu), kad masa sāk brūnēt, pievieno margarīnu, kad parādās patīkama gaiši brūna krāsa un karameļu aromāts, katliņu ņem nost no uguns un maisa iekšā saberztos cepumus,
Foto: Zaika
3. Kamēr masa silta, ņem pa gabaliņiem un saujā saveļ stingru, blīvu bumbiņu, kārto šķīvī vai uz cepamā papīra un uz 10 minūtēm liek ledusskapī.
Foto: Zaika
4. Kad bumbiņas atdzisušas, tās ir gatavas un var baudīt!

Lai labi garšo!
Uz augšu