Komentāri par: Tiramisu

sintija 2015. gada 16. marts 21:19
@Gunita.. cepumi ir domati atstaat traucina, kura velaak uzpildisi ar mascarpone sieru. tas ir, lai nostav 10 min, kamer sagatvosi masu ar sieru, tada veida vini uzsuksies un velak tu tik parklasi, savu formu vinji nemainis.
macloids 2013. gada 26. marts 23:32
...tikai kafiju nevajag sho(kas bilde) .... man vina pec ziviim garsho
latlati 2012. gada 11. maijs 22:04
Viss jau lielsiki, vienīgi tiešām cepumiņus nevajag turēt 10 minūtes, noteikti nevajag, jo tad izšķīdīs - es parasti iemērcu, izskaitu ātri - viens, divi un ņemu ārā.
vik 2012. gada 15. februāris 22:54
Cepumi ir jaiemērcē un uzreiz jaizceļ ārā.. jo savādāk būs putra, un tas nebūs ok!
Gunita 2012. gada 10. februāris 13:15
ja cepumus atstāj uz 10 min kafijā - mēs putru gatavojam, vai tomēr ko citu???
Emma 2011. gada 28. decembris 19:03
Liels paldies par recepti :) Viesiem ļoti garšoja un slavēja . Darīju visu kā bija aprakstīts , tikai vairāk Maskarpone siera ieliku . Nāksies atkārtot šo uz nākamajām viesībām .
Sabīne 2011. gada 12. septembris 21:33
Labāk kafiju pārliet katram cepumam atsevišķi ar karotīti, tad kad tie ir izlikti traukā. Cepums paņem mitrumu tik cik vajag un nesanāk nekāda putra. Kā arī kafiju pirms tam ir jāatdzesē. Es vēl papildus lieku krēmā 50g putotu saldo krējumu. Vēl virspusi var pārkaisīt ar rīvētu rūgto šokolādi nevis kakao un alkoholu izvēlēties Amareto, tas piedod mandeļu garšu. Tas tā no pieredzes! :-)
Silvija 2011. gada 14. augusts 22:31
Ja cepumus turi tik ilgi kafijà tie pàrvèrsas putrà!!!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti

Jaunākās receptes