Tempura garneles

5 1

Sastāvdaļas

  • 200 g garneles
  • 2 olas
  • 5 glāzes ledus auksta ūdens
  • 2 glāzes miltu
  • Augu eļļa fritēšanai
  • Naža gals sāls
  • Mērcei
  • 2 ēdamkarotes sojas mērces
  • 2 t.k. ūdens
  • 1 ēdamkarote sake
  • 1 ķiploka daiviņa

Pagatavošana

20 min.
  1. Attīrīt garneles, atstājot astītes.
    Attīrīt garneles, atstājot astītes.
  2. Salātu bļodā sajaukt olas ar ledus aukstu ūdeni un šķipsniņu sāls.
  3. Miltos pievieno olu maisījumam, līdz veidojas šķidra mīkla.
  4. Uzkarsē augu eļļu pannā ar augstām malām.
  5. Jūs varat pagatavot tempura no zivju filejas vai dārzeņiem.
  6. Lai labi garšo!
  7. Paņemt garneli aiz astītes, iemērkt mīklā no visām pusēm , tad apcept eļļā līdz zeltainai garoziņai.
  8. Pasniegti ar tempura mērci
  9. ( sajauc visas šķidrās sastāvdaļas un pievieno ķiploku, izspiestu cauri presi)

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Uzkodas