Kliju mīkla

2011. gada 9. marts
Foto: Zaika
Pagatavošana
30 min
1. Izkausē margarīnu, pievieno pienu, atsevišķā traukā sadrupina raugu, ar nelielu daudzumu remdena piena izšķīdina raugu, kad margarīna- piena maisījums atdzisis (siltāks par remdenu), pievieno izšķīdinātajam raugam, samaisa, pievieno sāli, cukuru, olas. Visu rūpīgi samaisa vai sablenderē. Pieber miltus pakāpeniski, arī klijas.
Foto: Zaika
2. Maisa kamēr mīkla nelīp pie rokām. Noveto siltumā, gaida, kad uzrūgst, vēlriez samīca, atkal noliek siltumā.
Foto: Zaika
3. Kolīdz mīkla atkal pacēlusies, gatavs! Var cept kliju pīrādziņus!

Lai labi garšo!
Foto: Zaika
Uz augšu